» » Перемогу в конкурсі наукових робіт виборола студентка факультету банківського бізнесу

Перемогу в конкурсі наукових робіт виборола студентка факультету банківського бізнесу

Дата: 11-04-2016, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка бакалаврату напряму підготовки «Фінанси і кредит» (факультет банківського бізнесу) Марія Вільшанська виборола І місце у фінальному етапі ІІ-туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р. зі спеціальності «Банківська справа», що відбувся на базі Харківського навчально-наукового інституту Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи».
 
Марія Вільшанська представляла результати наукової роботи на тему: «Перспективи вибору оптимального монетарного режиму для України як необхідна умова подолання кризових явищ в економіці». Науковий керівник – доцент кафедри банківської справи Зоряна Казимирівна Сороківська.
 
Під час виступу Марії на підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія конкурсу відмітила високий рівень професійної і наукової підготовки студентки, вміння вести дискусію та аргументувати власну позицію.
 
У роботі галузевої конкурсної комісії взяла участь доктор економічних наук, професор кафедри банківського менеджменту та обліку Жанна Миколаївна Довгань.