» » Шановні науковці, фахівці, практики!

Шановні науковці, фахівці, практики!

Дата: 11-04-2016, 15:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо Вас взяти участь в опублікуванні циклу міжнародних монографій «Economy and Education of Ukraine: on the road to EU». Тематика міжнародної колективної монографії присвячена актуальним аспектам інтеграції економіки та освіти України до Європейського Союзу.
                                                                                                                        
Видання монографії буде здійснене в Республіці Польща науково-освітньою установою Вища школа бізнесу-Національний університет Луіса на англійській мові з присвоєнням польського ISBN (у відповідності з вимогами Наказу Міністерства освіти і науки України № 13 від 14.01.2013р), у паперовому і електронному вигляді.
 
Монографія буде індексована в міжнародних наукометричних базах:
1. Aggregator of Open Science Center http://agregator.ceon.pl/
2. Repositories: http://agregator.ceon.pl/browseData.action?field=repName
3. OpenAIRE http://openaire.eu/search/data-providers#text:PolAND
4. OpenDOAR The Directory of Open Access Repositories http://opendoar.org/
5. Base http://www.base-search.net/ 6. Google Scholar http://scholar.google.ua/
 
Монографія буде опублікована під загальною та науковою редакцією –
Dr. Habilitowany, Professor nadzwyczajny Igor Britczenko
Wyzsza Szkola Biznesu-National Luis University w Nowym Saczu
 
Вимоги до матеріалів
 
Обсяг – від 15 сторінок. Мова - англійська. Обов’язкові посилання на джерела (від 10 джерел). Гарвардський стиль оформлення і цитування в тексті.
 
Матеріали повинні бути набрані в текстовому редакторі Microsoft Word,  гарнітура – Times New Roman, формат сторінки А4,  береги: 2 см – з усіх боків. Шрифт тексту: розмір (кегль) – 14; інтервал – 1,0, абзацний відступ – 1 см. Перенос слів (в тому числі і автоматичний) не допускається.
 
Графічний матеріал слід виконувати в доступних для подальшого редагування програмах. Математичні формули обов’язково повинні бути пронумеровані у круглих дужках. Додатково подається авторська довідка у вільній формі.
 
Фінансові умови
 
Вартість участі в опублікуванні розділу монографії – 49 €. Кількість співавторів – не більше трьох. На кожну статтю незалежно від кількості співавторів  надсилається один примірник монографії. Вартість додаткового примірника – 9 €.  Про бажання отримати додаткові екземпляри монографії (для співавторів, наукових консультантів, бібліотек тощо) прохання попереджувати заздалегідь. Додатково надається можливість розміщення рекламних оголошень.
 
Реквізити для оплати участі в монографії надсилаються після прийняття  рішення редколегії про їх включення до монографії. Рецензування здійснюється безкоштовно.
 
Контактна інформація
 
Брітченко Ігор Геннадійович
тел. в Україні: +38 (095) 005-01-02     тел. в Польщі: +48 888 629 736
e-mail: monograf.poland@gmail.com      http://www.wsb-nlu.edu.pl/