» » Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина завітали в ІТ-компанію YAWARE

Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина завітали в ІТ-компанію YAWARE

Дата: 11-04-2016, 11:06 | Автор:

 Незабутніми враженнями, яскравими емоціями та цікавою інформацією запам’яталась студентам 4-го курсу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин зустріч у ІТ-компанії "Yaware”, що відбулась з ініціативи к.е.н., ст. викладача кафедри міжнародного бізнесу і туризму Продан Ірини Олегівни.

Наближається момент, коли перед майбутніми випускниками постане завдання пошуку перспективного місця працевлаштування. Компанія, будучи заснованою в 2010 році у м. Тернопіль, надає хороші можливості для студентів реалізувати себе. Адже "Yaware” – це перший та лідируючий SaaS-сервіс, котрий не тільки веде облік робочого часу працівників, але й аналізує ефективність роботи за комп'ютером. "Yaware” дозволяє підвищувати ефективність роботи компанії шляхом розробки і впровадження інноваційних рішень на кожному рівні менеджменту.

Студенти переконались у тому, що на сьогодні ІТ-галузь – це одна із найбільш перспективних галузей "нової економіки” України, яка показує значне зростання протягом останніх років. 

Студенти висловлюють вдячність HR-менеджеру Чернець Лесі та керівництву компанії, що дали змогу побачити як все працює зсередини, як твориться магія програмування, донесення продукту до клієнта та яка неймовірно дружня атмосфера панує в компанії.
Успішний досвід компанії став цінним для майбутніх фахівців, адже отриманий заряд енергії надихнув на прагнення постійно розвивати свій потенціал, ставити нові цілі, досягати їх та отримувати нові результати, що призведуть до здійснення будь-яких найзаповітніших мрій!