» » Вітаємо студентів факультету фінансів з перемогою на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Вітаємо студентів факультету фінансів з перемогою на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Дата: 8-04-2016, 16:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 23-25 березня 2016 року на базі економічного факультету у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит», на якому представники 35 вищих навчальних закладів України предсавляли свої наукові роботи.

       Конкурс складався з двох частин: публічна доповідь згідно з темою проведеного наукового дослідження та короткі відповіді на запитання членів журі  з обмеженням у часі до 5 хвилин. Атмосфера під час конкурсу була творчою та дружньою, що дало змогу учасникам вести цікаву дискусію на актуальні теми з проблем фінансової теорії і практики.

       За результатами захисту наукової роботи на тему: «Грошові перекази трудових мігрантів в контексті формування добробуту домогосподарств»  студенти факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету Будка Лілія (група ФДГм-11) і Захарків Микола (група Ф-31) були нагороджені дипломами II та I ступенів відповідно (науковий керівник – Кізима Тетяна Олексіївна, доктор економічних наук, професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія).

        Колектив кафедри фінансів імені С.І. Юрія вітає своїх талановитих студентів із перемогою та зичить їм подальших наукових здобутків та особистого зростання! Висловлюємо щиру подяку їх науковому керівнику – доктору економічних наук, професору Кізимі Тетяні Олексіївні за спрямування і активну допомогу при підготовці наукової роботи, а також завідувачу кафедри фінансів імені С.І. Юрія – доктору економічних наук, професору Кириленко Ользі Павлівні та кандидату економічних наук, доценту кафедри фінансів імені С.І. Юрія Гупаловській Мирославі Богданівні за високий рівень організації при підготовці до конкурсу.