» » Студенти побували у ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Студенти побували у ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Дата: 7-04-2016, 10:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня 2016 року  студенти групи МАУБ-21 з куратором Ткач Уляною Володимирівною відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке на сьогодні є одним з провідних на національному ринку підприємств з іноземним капіталом, яке виготовляє кабельно-провідникову продукцію для автомобілів марки Volkswagen та Audi.
 
Старший фахівець відділу персоналу Гребеняк Мар’яна ознайомила студентів із процесом виробництва продукції та розповіла про цілі і завдання підприємства.
 
На сьогоднішній день на відвіданому підприємстві працює понад три з половиною тисячі робітників, кожен з яких відмінно виконує свою роботу, що є однією складовою успішності підприємства.
 
Упродовж десятків років фірма виготовляє кабельні мережі до таких марок автомобілів, як Volkswagen Golf, Passat. Також підприємство є системним розробником і постачальником для автомобілів Audi А4.
 
Задля реалізації всіх поставлених цілей та стратегій на підприємстві сформована відповідна філософія – SWS WAY політика, яка виражає основні принципи діяльності та ставлення до роботи, а саме: удосконалювати виробництво, розвивати персонал та розвивати персонал через комунікації.
 
Вагомою складовою в системі управління підприємством є менеджмент ідей, тому керівництво стимулює працівників до висловлювання своїх пропозицій, які можна подати через електронну систему LotusNotes або заповнивши формуляр, котрий разом із інформаційними скриньками знаходиться біля робочих місць на виробництві.
 
Студенти відвідали виробничі приміщення підприємства, ознайомилися з виробничим процесом, а також отримали інформацію про можливості працевлаштування після завершення навчання та набуття статусу дипломованого менеджера.