» » Перспективи розвитку та організація MICE туризму для корпоративних клієнтів

Перспективи розвитку та організація MICE туризму для корпоративних клієнтів

Дата: 6-04-2016, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня 2016 року з ініціативи кандидата економічних наук кафедри міжнародного бізнесу і туризму Тернопільського національного економічного університету Ткач Уляни Володимирівни відбулася зустріч студентів магістрів групи Тм-11 із менеджером MICE туризму Київського відділення ТОВ «Aquavita» – Мар’яною Сергіївною Зайченко.
                                        
Студенти мали змогу послухати цікаву та змістовну лекцію на тему «Організація MICE туризму для корпоративних клієнтів». Мар’яна Сергіївна розповіла про власний життєвий шлях, про роки навчання в університеті, а також як здобуті знання допомогли їй у працевлаштуванні в даній туристичній компанії міжнародного рівня.
 
Під час зустрічі студенти дізналися про діяльність ТОВ «Aquavita», зокрема про те, як саме відбувається вибір і розробка програми для корпоративної  групи; бронювання авіаквитків і готелю за спеціальними тарифами, згідно програми; бронювання всіх додаткових послуг, згідно програми (екскурсії, харчування, трансфери, конференц-зали, послуги перекладачів, супроводу та ін.); консьєрж сервіс для замовника поїздки (24/7 Вашого персонального менеджера); візове обслуговування; контроль якості; надання звітів та аналіз даних; план оптимізації витрат; рекомендації по корпоративним угодам; переговори з постачальниками; індивідуальні умови оплати. 
 
Зайченко М.С. також наголосила, що працівникам безпосередньо туристичної  індустрії необхідні такі якості як гнучкість і рішучість у вирішенні непередбачуваних обставин.
 
Такі зустрічі є стимулом для студентів випускників до самоменеджменту, продуктивного навчання та прагнення досягнення поставлених цілей. Студенти зацікавлені у поглибленні власних знань, адже невдовзі більшість планує стати успішними спеціалістами у своїй галузі, саме тому вони готові сприймати досвід успішних практиків та обмінюватися власними ідеями.