Ялинки людям та природі!

Дата: 7-04-2016, 10:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Зелені насадження  були і є невід’ємними сегментами екосистеми будь-якої цивілізованої країни та відіграють важливу  роль у підтриманні екологічного балансу, виконуючи особливі природозахисні та санітарні функції.
 
Студенти та викладачі факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету на чолі  з деканом, доцентом Валентиною  Миколаївною  Панасюк активно підтримали ініціативу ректора ТНЕУ, професора Андрія  Ігоровича  Крисоватого стосовно реалізації концепції «Зелений університет».
 
Для покращення  естетичного вигляду території біля корпусу № 2 було висаджено голубі ялинки, які є однією з найпоширеніших видів у садово-парковій  культурі України. Ця рослина високо цінується ландшафтними дизайнерами і, насамперед, за вічнозелену красу, пірамідальну форму крони, світло-блакитне забарвлення хвої, приємний запах.
 
Такі рослини не один десяток років будуть тішити   студентів, викладачів, працівників та гостей  університету неповторною красою, засвідчуючи, що цей вищий навчальний заклад навчає студентів не лише економічних наук, а від усієї душі любити рідну землю,  її працьовитих людей і чарівну природу.
 
Тож ростіть вічнозелені ялинки на радість людям та природі!