«What growth when economy growth?»

Дата: 6-04-2016, 10:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи д.е.н., проф. Длугопольського О.В. та сприяння завідувача кафедри економічної теорії ТНЕУ д.е.н., проф. Козюка В.В. 5 квітня 2016 р. (ауд. 3203, 14.25) було організовано і проведено тренінг-семінар з дисципліни «Макроекономічний аналіз» на тему: «Економічне зростання та концепція degrowth».
                         
Під час тренінгу професорсько-викладацький колектив кафедри економічної теорії, а також студенти груп ЕТ-21 та ЕТ-31 обговорювали проблеми економічного зростання та сталого розвитку, якості життя, зайнятості та науково-технічного прогресу.
 
Тренінг був спрямований на розвиток soft skills як викладачів, так і студентів, дозволив виявити не лише знання економічних дисциплін, але й фахові компетентності, вміння вести переговори, лідерські якості тощо. Методика learning by doing, використана в роботі тренінгу-семінару, дозволила застосувати теоретичні знання на практиці, набути навичок командної роботи, а завдання були складені у формі ділової гри «What growth when economy growth?». Усі учасники семінару проявили себе як кваліфіковані спеціалісти та хороший креативний колектив.