» » Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт дарує студентам ФОА високий політ

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт дарує студентам ФОА високий політ

Дата: 6-04-2016, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Київському національному торгово-економічному університеті завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за галуззю науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит».
                 
На конкурс було подано 144 студентських наукових робіт з 72 вищих навчальних закладів України. Кращими із них галузева конкурсна комісія визнала 40 робіт. Всі студенти були нагороджені дипломами та сертифікатами учасників. Поряд із цим, до процесу нагородження приєдналися представники газети «Все про бухгалтерський облік».
 
Диплом ІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Хмарні технології в обліку: значенн, перспективи, методика» отримала студентка кафедри обліку у виробничій сфері факультету обліку і аудиту ТНЕУ Кізюк Надія Юріївна (група ОІСм-11). Вона підготувала цікаву творчу наукову роботу й блискуче її захистила на підсумковій науково-практичній конференції.
 
Висловлюємо вдячність мудрим наставникам – д.е.н. проф. Задорожному Зеновію Васильовичу та ст. викл., к.е.н. Муравському Володимиру Васильовичу.