» » Вітаємо з перемогою студентку ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина!

Вітаємо з перемогою студентку ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина!

Дата: 5-04-2016, 13:16 | Автор:


          Професорсько-викладацький колектив та студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина щиро вітають студентку групи МАУБм-11 Мар’яну Домарецьку із почесним 3-м місцем у підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських робіт за напрямом «Менеджмент», яка відбувалась у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка 30 березня 2016 року.
          На перший етап рецензування було надіслано більше 200 робіт із різних ВНЗ України, що підтверджує велике зацікавлення наукової спільноти у конкурсі. На підсумковій конференції було представлено 15 міст України, а саме: Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Кіровоград, Київ, Кременчук, Львів, Маріуполь, Одеса, Полтава, Суми, Тернопіль, Умань, Харків, Хмельницький.
         Мар’яна Домарецька представляла Тернопільський національний економічний університет із науковою доповіддю на тему: «Коучинг як інваріантний управлінський підхід» та отримала диплом третього ступеня за ґрунтовні розробки й високий рівень наукового дослідження. Науковий керівник: канд. екон. наук, доцент кафедри міжнародного бізнесу і туризму Марина Борисівна Нагара. 
       Вітаємо Мар’яну Домарецьку та наукового керівника Марину Борисівну Нагару, бажаємо натхнення і подальших творчих успіхів у науковій діяльності!
Фотозвіт: