Вітаємо!

Дата: 4-04-2016, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітає студентку групи ФСГм-11 Софію Данильчук та наукового керівника – завідувача кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування, доктора економічних наук, професора Ольгу Володимирівну Кнейслер із здобутою перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент».
                                                    
За словами Софії: «В олімпіаді брали участь 88 учасників з різних вищих навчальних закладів України. Учасників зустріли в дружній і надзвичайно привітній атмосфері. Олімпіада тривала 3 год. уподовж яких перед нами стояло завдання розв’язати 7 задач та 20 тестів. У виділений для дозвілля час нам провели екскурсію містом, ми відвідали Музей волинської ікони та замок Любарта. Я отримала багато приємних вражень та познайомилася із студентами з інших вузів України. Підведення підсумків олімпіади закінчилось нагородженням дипломами.
 
Висловлюю особливу подяку організаторам олімпіади – Луцькому національному технічному університету, науковому керівнику – Ользі Володимирівні Кнейслер за інтенсивну підготовку до участі в олімпіаді та викладачам кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування за підтримку».