» » Перемога у конкурсі наукових робіт з Державного управління

Перемога у конкурсі наукових робіт з Державного управління

Дата: 4-04-2016, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Сумському державному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі науки «Державне управління».
     
До участі в конкурсі було подано 83 наукових роботи зі всіх регіонів України, з них відзначено дипломами – 12. Від ТНЕУ було представлено роботи двох студентів, випусковою для яких є кафедра менеджменту та публічного управління (факультет економіки та управління).
 
Переможцем конкурсу, одержавши дипломом І ступеня, став слухач магістерської програми «Державна служба» Іван Зінь (група ДСТУ-11), який виступив з науковою роботою на тему: «Механізм реалізації стратегічного плану міста». Науковий керівник: д.е.н., професор Григорій Монастирський.
 
Слухач магістерської програми «Адміністративний менеджмент» Ростислав Цимбалістий (група АДМм-11, факультет економіки та управління) відзначений грамотою за вагомі наукові досягнення, представивши наукову роботу на тему: «Впровадження елементів проектного менеджменту в практику управління територією».
 
У роботі галузевої конкурсної комісії взяв участь професор кафедри менеджменту та публічного управління, д.е.н., професор Григорій Монастирський.