» » Вітаємо Ничик Ольгу та Трофимчука Артема, студентів групи МІ-21 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, з нагородженням дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Вітаємо Ничик Ольгу та Трофимчука Артема, студентів групи МІ-21 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, з нагородженням дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Дата: 4-04-2016, 15:32 | Автор:

 24 березня 2016 р. студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ прийняли участь у підсумковій науково-практичній конференції II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці», яка відбувалася на базі Запорізького національного університету. Конкурс проводився з метою активізації наукової роботи студентів, залучення студентів до розвитку науки та вирішення практичних завдань, що пов’язані з системною аналітикою в різних сферах економіки, зокрема, у сфері прогнозування економічних процесів, підготовки, обґрунтування та прийняття рішень, що неможливо без застосування сучасних математичних методів та моделей.
        Загалом до участі в конкурсі було представлено 91 роботу студентів вищих навчальних закладів України. Дослідження студентів групи МІ-21 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Ничик Ольги та Трофимчука Артема на тему: «Реклама як фактор фінансової стабільності бренду», було відзначене дипломом ІІ ступеня.
    Щиро вітаємо Ничик Ольгу, Трофимчука Артема та їхнього наукового керівника – доцента кафедри міжнародних економічних відносин і міжнародної інформації, кандидата фізико-математичних наук, доцента Ковальчук Ольгу Ярославівну та бажаємо натхнення і завзяття на шляху до наукових вершин!

 

Фотозвіт: