"Відкрий своє серце"

Дата: 4-04-2016, 11:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У непростий час живемо сьогодні: триває війна на Сході України, зранене не одне материне серце, хочеться ридати за загиблими Героями, а також за дітьми, що залишилися сиротами. Над усе шкода дітей-сиріт, а особливо тих, які залишилися самотніми у дитячих будинках і не мають кому дарувати свою дитячу безпосередність, любов, посмішку…

У четвер, 31 березня, відбувся благодійний вечір «Відкрий своє серце» під патронатом ректора Тернопільського національного економічного університету – Крисоватого Андрія Ігоровича. Мета заходу – збір коштів для дітей-сиріт Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу. Благодійне дійство проходило в актовій залі ТНЕУ за участю молодих талантів, що демонстрували своє мистецтво на різноманітних шоу-фестивалях, зокрема «Голосі країни». Організаторами концерту виступили студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ на чолі з Софією Кедик.

Спонсорами заходу виступили, за що їм велика вдячність, первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ, голова Шевчук Антон Михайлович; студія краси "Make Art” та особисто Юлія Швед; глянцевий журнал "JustOne.Artmagazine”; домашня випічка "Тесті кейк”; FloorDécor – салон флористики та декору.

Привітальне слово виголосив проректор з науково-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету професор Брич Василь Ярославович.

Розпочав концертну програму відомий усім тернополянам гурт, що за два роки існування дав більше 100 концертів, фіналіст проектів "Koza music battle” та "Червона рута” – гурт «Bugs Bunny». Колектив представив свої драйвові композиції та пісню, «Місто». За словами солістки гурту, Мар’яни Гордій, це далеко не перший благодійний вечір у якому вони беруть участь. У свою чергу глядачі висловили свою подяку співакам гучними та теплими оплесками.

Також, глядачам, було запропоновано відеозвернення від адміністрації дитбудинку та відео дійте-сиріт Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу.

Кілька прекрасних та мелодійних пісень виконала півфіналістка проекту «Голос країни» Катерина Іванчук. Варто зауважити, що Катя неодноразово виступала на сцені Тернопільського національного економічного університету. Артистці вдалося розчулити публіку та викликати шалені оплески у відповідь.

Співав також учасник прямих ефірів проекту «Голос країни» Андрій Лучанко. Виконавець подякував за запрошення і наголосив, що йому дуже приємно долучитися до благодійної акції та допомогти маленьким діткам.

А завершила концертну програму фіналістка шоу «Голос країни» та просто мила дівчина – Катерина Рибак. Після виконання чудових композицій, Катя подякувала усім небайдужим людям, які внесли свої пожертви аби допомогти дітям-сиротам.

Не забули згадати на благодійному вечорі і воїнів АТО, яким присвятила вірш студентка коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ Роксолана Ліп’янін. Велика вдячність ще одній студентці коледжу економіки, права та інформаційних технологій, студентському деканові Софії Кедик, адже на її тендітні плечі лягли найбільші організаційні моменти заходу.

Не забуваймо, що ми – українці, а українці завжди були людьми доброї волі, отож даруймо свій талант, вдосконалюймо його, бо саме такими творчими поривами ми зможемо побудувати омріяну нами Україну.

Будьмо милосердними, допомагаймо усім, хто над усе цього потребує, не забуваймо, що чийсь добрий вчинок, посмішка, блага дія може врятувати життя або зробити його кращим.