» » ІІ сесія у Міжнародному дитячому університеті “OECONOMUS”.

ІІ сесія у Міжнародному дитячому університеті “OECONOMUS”.

Дата: 30-03-2016, 13:30 | Автор:

 
   26 березня Міжнародний дитячий університет "OECONOMUS” знову гостинно зустрів своїх слухачів на черговій сесії. Навчання в Міжнародному дитячому університеті дає можливість зробити традиційні уроки сучасними, цікавими та інноваційними, а для слухачів – це можливість шукати себе ще зі шкільної парти. На заняттях слухачі отримують знання, які забезпечать їм достатній рівень життєвої компетентності у сфері міжнародного бізнесу, міжнародного туризму, міжнародного менеджменту та маркетингу, міжнародної економіки та іноземних мов.

   Під час занять слухачі факультету іноземних мов отримали масу позитивних емоцій, що дозволяє сформувати у дітей живий інтерес до вивчення іноземної мови та вчить живому спілкуванню з однолітками і дорослими. Родзинкою занять на факультеті міжнародної економіки стала зустріч з іноземними студентами четвертого курсу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина групи АМЕТ-41 Обунге Опріте та Шидже Фрайдей, які представили слухачам інформацію про свою країну та ознайомили з особливостями економічного розвитку Нігерії. Слухачі факультету міжнародного туризму продовжили розробляти маршрути подорожей до найбільш захоплюючих куточків нашої планети та набули тих необхідних знань про світ, які не отримують на звичайних шкільних уроках.

   На факультеті міжнародного бізнесу майбутнім економістам, аналітикам та керівникам міжнародних компаній розповіли про значення понять міжнародного бізнесу та міжнародних економічних відносин, також продемонстрували пізнавальні фільми, що розкрили сутність і фактори розвитку міжнародного поділу праці.

   Упродовж заняття на факультеті міжнародного менеджменту і маркетингу слухачі брали активну участь у запропонованих дискусіях, зацікавлено слухали відповіді на свої запитання та надавали коментарі щодо власного бачення життя, а це означає що перебуваючи у світі дитинства вони не відокремлені від суспільного життя. 

   Більшість наших слухачів, йдучи додому, дякували за гарно проведений час, за захоплюючі заняття, ігри, розвиваючі програми, знайомства із новими та цікавими людьми. Отже, друга сесія для слухачів Міжнародного дитячого університету "OECONOMUS” пройшла дуже вдало, з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!
Фотозвіт: