» » Наталія Михайлівна Демчук отримала ДИПЛОМ І СТУПЕНЯ за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Наталія Михайлівна Демчук отримала ДИПЛОМ І СТУПЕНЯ за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Дата: 29-03-2016, 16:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 НАТАЛІЯ ДЕМЧУК - студентка 4 курсу, факультету економіки та управління, групи УПЕП-41 брала участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у м. Харків (науковий керівник – к.е.н., доцент Дяків О.П.).

За словами Наталі: «У конкурсі брали участь представники 17 вузів України. Учасників та гостей зустріли у дружній та надзвичайно привітній атмосфері. Першого дня провели екскурсію містом, згодом – по Харківському національному економічному університету ім. Семена Кузнеця. Вразили сучасні аудиторії інтерактивних методів навчання та нові корпуса. Отримала багато приємних вражень та познайомилась із студентами інших вузів України. Підведення підсумків олімпіади закінчилось нагородженням дипломами».

Висловлюю особливу подяку організаторам конференції ХНЕУ, науковому керівнику Ользі Петрівні Дяків та доценту Світлані Анатоліївні Прохоровській за інтенсивну підготовку до участі у конкурсі і невтомну працю над роботою, декану факультету Віктору Михайловичу Островерхову, викладачам кафедри та студентам за підтримку!