» » Студенти групи ОКР-41 відвідали Головне управління Державної фіскальної служби

Студенти групи ОКР-41 відвідали Головне управління Державної фіскальної служби

Дата: 29-03-2016, 12:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У вівторок, 22 березня 2016 року, студенти групи ОКР-41 спільно із викладачами кафедри аудиту, ревізії та аналізу к.е.н., доцентом Михайлишин Н.П., к.е.н., викладачем Черешнюк О. М., к.е.н., старшим викладачем Щирбою І. М. відвідали Головне управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області з метою їхнього ознайомлення з діяльністю податкової служби, а також поглиблення знань при вивченні дисциплін фахового спрямування «Облік і аудит».

Майбутні фахівці з обліку і аудиту відвідали Музей історії податкової служби та отримали цікаву інформацію щодо минулого податкової служби регіону, її традицій та досягнень, ознайомилися із становленням та розвитком податкової системи упрожовж періоду від Київської Русі до сучасної незалежної України.

Серед експонатів, поміж яких, зокрема, обчислювальні прилади минулого, грошові знаки, цікаві документи та фотографії щодо оподаткування в різні епохи, знайшлося місце і роботам переможців конкурсу «Податки очима дітей», який був першим соціальним проектом податкової служби.
Після ознайомчої екскурсії Музеєм податкової служби гостям розповіли про роботу Головного управління ДФС в області, його структуру та функції, а також показали Центр обслуговування платників. Також працівники ДФС розповіли студентам про адміністративні послуги, які можна отримати у Центрі обслуговування платників податків.