«З любов’ю до України»

Дата: 25-03-2016, 14:03 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 24 березня, у день міжнародної співпраці, день спільних задумів та ідей, у Тернопільському національному економічному університеті відбувся святковий концерт «З любов’ю до України» для координаторів інформаційних центрів Євросоюзу, які в цей день перебували у ТНЕУ.
 
На заході був присутній голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.
 
Свято для усіх присутніх підготував відділ гуманітарної освіти та виховання нашого університету. Своє мистецтво дарували: Надія Дерев’яна, Роксолана Залізняк, Марічка Заверуха, Павло Тютюнник, Оксана Скрепецька, Зоряна Вовк, Наталія Цар, Тетяна Шарган, Ірина Клименко, Владислав Вальків, Оксана Корзун, гурт «Кралечки», народна студія сучасної хореографії «ТАНГо dance company».
 
Приємно, що саме словом і піснею ми можемо показати свою любов до Батьківщини, звеселити бодай на короткий час зболене материне серце, а також засвідчити, що з вірою в краще ми неодмінно переможемо і здолаємо всіх зримих і незримих ворогів.
 
З вірою у краще майбутнє України, у завтрашній день переконуймо себе – Україна буде щасливою. Ми – великий народ, у нас є рідна мова, пісня, танець, ми – єдина велика нація, бо наш рідний дім – оспівана Кобзаревим словом Україна.
 
Бажаємо усім бути справжніми патріотами свого народу, своїм талантом, наполегливою працею долати вершини в ім’я розквіту рідної держави!