» » «E-BRIDGE – BUILD RESOURCES IN DEMOCRACY, GUIDELINE AND IN ENTREPRENEURSHIP PROJECT»

«E-BRIDGE – BUILD RESOURCES IN DEMOCRACY, GUIDELINE AND IN ENTREPRENEURSHIP PROJECT»

Дата: 25-03-2016, 12:53 | Автор:

 Доцент кафедри  міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Кондрацька Лілія Петрівна пройшла жорсткий конкурсний відбір на програму «e-Brige Build Resources in Democracy, Guideline and in Entrepreneurship Project», в якому з понад 800 проектних заявок претендентів із цілого світу обрано для реалізації 48 проектів із 43 країн світу. Почуття гордості нас переповняє за те, що проект, який представляла к.е.н., доцент Кондрацька Лілія Петрівна був високо оцінений конкурсним журі та закваліфікований для реалізації.
 
Основна мета програми полягала у розвитку польсько-української спільноти жінок, залучених до співпраці та розвитку підприємництва, цифрових компетенцій та професійного розвитку в науці, використання технологій, економічних наук та туризму. 
 
Упродовж перебування у м. Кракові доцент кафедри міжнародного бізнесу і туризму Кондрацька Лілія ознайомилася з особливостями ведення готельного та туристичного бізнесу: системою управління компаній, які засновані на якісному менеджменті. 
 
Під час сесії-ознайомлення було представлено презентацію мети та цілі проекту, а саме: Case-Study Tourism Aimed Laboratory Project.
 
Вагомою для участі в проекті була зустріч в Резиденції Генерального Консула Сполучених Штатів Америки Walter Braunohler та Генерального Консула України в Кракові Oleh Mandiuk, під час якої були обговорені умови співпраці в рамках програми Alumni Engagement Innovation Fund. Зустріч відбулася в офіційно-діловому форматі та мала конструктивний характер. Адже окрім знайомства було обговорено специфіку побудови «мосту» взаємної довіри, яка полегшить створення майбутньої співпраці обох країн.
 
Визначальною була зустріч із паном Домініком Томчиком, президентом  туристичної компанії «polWAX». У ході зустрічі вдалося обговорити ряд важливих питань. Зокрема, співпраця з компанією; можливість стажування студентів ТНЕУ у туристичних компаніях та навчання у школах-готельєрів; домовленість щодо проведення лекційних занять; відео-лекцій, циклу майстер-класів «STEM - освіта та отримання прибутку з науки». Польського партнера зацікавила Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Міжнародний бізнес та туризм в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку», яка буде проводитися кафедрою  міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина  ТНЕУ 14-15 квітня 2016 року. Пан Д. Томчика має намір відвідати наш університет з метою участі у конференції та обговорення подальших напрямків співпраці.  
 
Окрім ділових зустрічей, бесід та обговорень Кондрацька Лілія відвідала визначні місця м. Кракова: Національний музей; Старе місто; Парк технологій; короткий тур по солевих шахтах (солеві шахти Велічки), що найкращим чином посприяло культурно-освітньому розвитку.



thumb=left]http://www.wunu.edu.ua/uploads/posts/2016-03/1458921216_4.jpg[/thumb]