» » Семінар «Молодь на ринку праці»

Семінар «Молодь на ринку праці»

Дата: 24-03-2016, 15:29 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 22 березня 2016 р. на запрошення керівництва Тернопільського обласного центру зайнятості директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Тернопільського національного економічного університету З.І. Кривий взяв участь у семінарі «Молодь на ринку праці». До обговорення актуальної проблеми долучилися представники облдержадміністрації, обласного молодіжного центру праці, Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області, організації роботодавців Тернопільської області, ТОВ «Тервікнопласт» (м. Тернопіль), Зборівського коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя.
                               
Учасники семінару здійснили аналіз ситуації на молодіжному ринку праці, виокремили головні проблемні питання та окреслили можливі шляхи вирішення проблеми працевлаштування молоді у Тернопільській області.
 
Жвавою та конструктивною була дискусія щодо необхідності посилення зв’язку теоретичних знань з практичними навиками, проведення профорієнтаційних заходів зі шкільної лави, формування навиків самонавчання, саморозвитку та мобільності молоді.
 
Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками висловлює вдячність працівникам Тернопільського обласного центру зайнятості за запрошення на семінар.