» » Студенти ФЕУ зустрілися з Діаною Гетун

Студенти ФЕУ зустрілися з Діаною Гетун

Дата: 24-03-2016, 13:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи колективу кафедри менеджменту та публічного управління Тернопільського національного економічного університету 23 березня2016 року відбулася зустріч студентів факультету економіки та управління спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» із засновницею Глянцевого журналу «JUST ONE. art magazine» Діаною Гетун.
 
Діана Гетун поділилася зі студентами досвідом відкриття власного бізнесу, зосередила увагу на нових поглядах ведення бізнесу та відповіла на чисельні запитання аудиторії. Лектор наголосила: «Якщо маєш ідею, потрібно знайти в собі сили стати незалежним, реалізувати її  і рухатися завжди вперед, незважаючи на різні труднощі та перешкоди. Найголовніше – вміння поділитися своєю ідеєю з людьми!».
 
Під час зустрічі студенти факультету економіки та управління мали змогу поділитися своїми бізнес-ідеями. Найактивніші слухачі отримали приємні подарунки від засновниці Діани Гетун – журнали «JUSTONE. Artmagazine» та сертифікат на безкоштовну фотосесію.
 
Такі зустрічі є стимулом для студентів до індивідуального розвитку, продуктивного навчання та прагнення досягти поставлених цілей. Це чудова нагода  створити команду  для обговорення  важливих  тем та спрямувати молодь до роздумів. Студенти зацікавлені у поглибленні власних знань, адже невдовзі більшість планує стати успішними спеціалістами у своїй галузі, саме тому вони готові сприймати досвід вже успішних бізнесменів та обмінюватися власними ідеями.