» » Бути випускником ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина – почесно: в університеті відбулося вручення дипломів випускникам

Бути випускником ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина – почесно: в університеті відбулося вручення дипломів випускникам

Дата: 22-03-2016, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 березня 2016 року  у Тернопільському національному економічному  університеті в Навчально-науковому інституті  міжнародних економічних ім. Б.Д. Гаврилишина відбулася урочиста  церемонія вручення дипломів студентам-випускникам, які повністю виконали освітньо-професійну програму підготовки  магістрів, успішно пройшли державну атестацію та здобули повну вищу освіту за півторарічною програмою підготовки фахівців.
 
З успішним завершенням навчання молодих людей у мантіях і конфедератках привітав директор інституту Таранов Ігор Михайлович. Він висловив надію, що знання, отримані в університеті, допоможуть цьогорічним випускникам знайти  гідне місце на ринку праці, реалізувати в майбутньому свої плани та побажав плідної і творчої роботи. З нагоди свята випускників прийшли привітати завідувач кафедри  міжнародних економічних відносин і міжнародної інформації, доктор економічних наук, професор Оксана Миколаївна Ляшенко, завідувач кафедри Міжнародного менеджменту та маркетингу, доктор економічних наук професор Олена Миколаївна Сохацька  та завідувач кафедри Міжнародного бізнесу і туризму, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Михайлович Тибінь, а також друзі та рідні випускників.
 
Урочисто прозвучав Національний Гімн України  після чого розпочалося вручення дипломів. Близько 50 випускників отримали освітній ступінь «магістр».
 
Зокрема, у галузі знань «Менеджмент і адміністрування», спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», магістерська програма «Міжнародний інвестиційний менеджмент» дипломи з відзнакою отримали Голуб Ірина Андріївна, Десятнюк Вікторія Володимирівна, Дикий Віталій Вікторович та Крук Наталія Андріївна.
 
У галузі знань «Менеджмент і адміністрування», спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», магістерська програма «Управління міжнародним бізнесом» Стецик Христина Євгенівна та Явич Вадим Веніамінович отримали дипломи з відзнакою.
 
Незабутності урочистості надало музичне привітання Османа Чернора та  студентів молодших курсів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.
 
Від імені випускників Щеголева Олена Олегівна та  Явич Вадим Веніамінович подякували своїм викладачам і наставникам за науку і щире ставлення до вихованців.