GLOBAL MONEY WEEK завершено!

Дата: 22-03-2016, 16:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У п’ятницю, 18 березня 2016 року, публічною лекцією та урочистою церемонією нагородження успішно завершився GLOBAL MONEY WEEK в Тернополі. Д.е.н., професор ТНЕУ Тетяна Олексіївна Кізима презентувала цікаву та пізнавальну лекцію на тему: «Мистецтво управління особистими фінансами», яка завершилася жвавим обговорення та дискусією присутніх.
 
Крім цього, відбувся перегляд відеофільму та фотоколажу, у яких сконцентрувалися найяскравіші моменти кожного дня GLOBAL MONEY WEEK: конкурс дитячих малюнків і економічних проектів, квест «У пошуках фінансових знань», навчально-виховний захід «Вікно у світ грошей», відкритий виховний захід-диспут на тему: «Кишенькові гроші: за чи проти, скільки?».
 
Учасниками завершального дня GLOBAL MONEY WEEK були: представники від ТНЕУ – модератор заходів, керівник магістерської програми «Управління фінансами домогосподарств», д.е.н., професор Т.О. Кізима; декан факультету фінансів А.Я. Кізима; завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія, д.е.н., професор О.П. Кириленко, а також Голова ГО «Міщанське братство в м. Тернопіль» Ю. С. Войтович; учні та директор гімназії «Гармонія» Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола Г.М. Балан; учні та директор Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка А.В. Крижанівський; викладач-методист Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола Криховець-Хом’як Л. Я.;  учні та заступник директора з навчальної роботи Тернопільської класичної гімназії Баляк С.В.; учителі та учні Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки; учні Тернопільської спеціалізованої школи № 7 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов; незалежний фінансовий консультант ТОВ ОВБ «Алфінанц «Україна» В.С. Огринович; викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія; студенти.
 
Усі учасники GLOBAL MONEY WEEK отримали грамоти та подарунки за активну участь у заходах, а наймолодші учасники – захоплюючі економічні казки для дітей авторства Марії Дерій про пані Економіку та її синів Витрата, Дохода та Прибутка і злу чаклунку Кризу, а також про палку любов парубка Попиту та красуні Пропозиції і злі витівки жорстокої феї Інфляції. 
 
Присутні на заході висловили бажання і надалі проводити спільні заходи в рамках реалізації основних положень Меморандуму про співпрацю освітян, громадськості, науковців і практиків-фінансистів у сфері підвищення рівня фінансової грамотності населення.