» » Наймолодші учасники GLOBAL MONEY WEEK – у ТНЕУ!

Наймолодші учасники GLOBAL MONEY WEEK – у ТНЕУ!

Дата: 22-03-2016, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для наймолодших учасників заходів GLOBAL MONEY WEEK, учнів Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія організував екскурсію в музей історії грошей Тернопільського національного економічного університету. Школярам надзвичайно цікаво було побачити унікальну колекцію домонетних форм грошей, монет, які перебували в обігу на території України з VI ст. до н.е. до XXI ст. н.е., та банкнот різних країн світу.
 
Також учні економічної школи відвідали музей історії ТНЕУ. Потім разом із студентами пройшлися коридорами університету і навіть побували в кабінеті декана факультету фінансів, а декому вдалось посидіти у його кріслі. Таке живе спілкування надзвичайно сподобалось усім, а школярі мали можливість відчути себе майбутніми студентами у просторих аудиторіях економічного університету.
 
Школярам також приємно було побачити свої малюнки та економічні проекти у вестибюлі першого корпусу університету, які вони готували до конкурсу GLOBAL MONEY WEEK та сфотографуватись з ними.
 
Учасники екскурсії висловили подяку організаторам заходу та побажання щодо подальшої участі у рамках Меморандуму про співпрацю освітян, громадськості, науковців і практиків-фінансистів у сфері підвищення рівня фінансової грамотності населення в м. Тернополі.