» » Візит науковців із Оснабрюцького університету до ТНЕУ

Візит науковців із Оснабрюцького університету до ТНЕУ

Дата: 22-03-2016, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках договору про  співпрацю ТНЕУ з Оснабрюцьким університетом (Німеччина) від 14.04.2014 р. на запрошення ректора, проф., д.е.н. Крисоватого А.І. упродовж 18-20 березня 2016 р. у ТНЕУ перебували з робочим візитом професори із Оснабрюцького університету: професор, доктор Ларс Льойшнер та професор, доктор, Doctor Honoris Causa (почесний доктор ТНЕУ) Фридерік Цолль.
 
Під час візиту була проведена робоча зустріч із проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) Олегом Адамівим, деканом юридичного факультету Сергієм Банахом та керівником Школи польського та європейського права Людмилою Саванець, упродовж якої обговорено основні вектори подальшої співпраці. 
 
18 березня 2016 року в залі засідань Вченої ради ТНЕУ, за участю студентів, професорсько-викладацького колективу юридичного факультету та ТНЕУ в цілому, професором,  доктором, завідувачем кафедри цивільного, торгового та корпоративного права Оснабрюцького університету (Німеччина) Ларсом Льойшнером була проведена відкрита лекція на тему: «Правове регулювання діяльності некомерційних суб’єктів господарювання в законодавстві Європейського Союзу»
 
18-19 березня 2016 року завідувачем кафедри європейського та польського приватного права, і порівняльного правознавства Оснабрюцького університету (Німеччина), професором кафедри цивільного права Ягеллонського університету (Польща), Doctor Honoris Causa (почесний доктор ТНЕУ), професором Фридеріком Цоллем для слухачів Школи польського та європейського права була проведена лекція на тему: «Польське та європейське договірне право».
 
За ініціативи та підтримки декана юридичного факультету Сергія Банаха науковці із Оснабрюцького університету мали змогу ознайомитися із діяльністю юридичного факультету ТНЕУ, відвідати Національні заповідники Тернопільщини: Збаразький замок та Вишнівецький замок.