» » Зустріч координаторів Інформаційних центрів ЄС

Зустріч координаторів Інформаційних центрів ЄС

Дата: 21-03-2016, 19:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

23 березня до Тернопільського національного економічного університету завітають координатори Інформаційних центрів ЄС. Захід об’єднає 22 учасників з різних куточків країни для підсумування роботи Інфоцентрів. Представники зможуть ознайомитися з програмою та інформаційними матеріалами Представництва ЄС, обмінятися досвідом, обговорити перспективи діяльності на 2016 рік, а також взяти участь у тренінгу «Використання сучасних технологій у роботі координаторів Інформаційних центрів ЄС».

Гостям буде запропоновано взяти участь у дискусії на тему: « Практичні аспекти європейської інтеграції України та відносин між Україною та ЄС: бізнес-діяльність, проекти місцевого розвитку, зустрічі з партнерами по ЄС, історії успіху». Також координатори зустрінуться з головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінські, який розповість про ключові аспекти у відносинах України та ЄС.

Окрім презентації річної діяльності, що є важливою частиною щорічної зустрічі, учасники будуть мати змогу познайомитися з історією міста та університету.