» » «Управління бізнесом в сучасних умовах господарювання»

«Управління бізнесом в сучасних умовах господарювання»

Дата: 18-03-2016, 16:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 березня 2016 року з ініціативи доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри менеджменту та публічного управління Тернопільського національного економічного університету Михайла Михайловича Шкільняка відбулася зустріч студентів факультету економіки та управління зі Заслуженим працівником промисловості України, генеральним директором ТОВ «Завод газового обладнання «Альфа-Газпромкомплект» Лукасевичем Степаном Адамовичем.
                          
Студенти мали змогу послухати цікаву та змістовну лекцію «Управління бізнесом в сучасних умовах господарювання». Лукасевич Степан Адамович розповів про власний життєвий шлях, про роки навчання в нашому університеті, а також як здобуті знання допомогли йому у створенні власного бізнесу.
 
Під час зустрічі студенти дізналися про діяльність ТОВ «Завод газового обладнання «Альфа-Газпромкомплект», яке є лідером в Україні з виробництва газового обладнання, специфіку його діяльності. Цікаво було дізнатися і про досвід підприємства, яке успішно впоралось з економічною кризою і продовжує посилювати власну конкурентоздатність як на власному ринку, так  і за його межами. Лукасевич Степан Адамович зазначив, що жодне підприємство не може бути успішним, якщо немає високого професіоналізму кадрів та відданої працездатності!