» » Міжуніверситетський обмін досвідом у сприянні працевлаштуванню студентів і випускників

Міжуніверситетський обмін досвідом у сприянні працевлаштуванню студентів і випускників

Дата: 18-03-2016, 16:04 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 17 березня 2016 р. директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Тернопільського національного економічного університету Зеновій Іванович Кривий долучився до участі у «Дні кар’єри – 2016», що був організований відділом сприяння працевлаштуванню, практичній підготовці студентів і випускників Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя.
 
Під час заходу З.І. Кривий обговорив можливість співпраці у напрямі сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ТНЕУ з представниками ТОВ «АНТ», ПАТ КБ «ПриватБанк», Компанія «Вікна «Perfect», Аутсорсинговий контакт-центр «.CALL», ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» мережа супермаркетів «Сільпо», ТОВ «МВ Стеллар», Міжнародна МО «AIESEC», Компанія «Агропродсервіс», Компанія «ВОЛЯ», ТОВ «Яваре», ПП «МагнетікВан», ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна», Компанія JSSolutions, Компанія «Crowdin».
 
Під час робочої зустрічі директора Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривого з начальником відділу сприяння працевлаштуванню, практичній підготовці студентів і випускників ТНТУ імені І. Пулюя І.П. Равлівим та роботодавцями було окреслено сучасні тенденції на молодіжному ринку праці та можливі механізми працевлаштування випускників внз.