» » Сучасний фінансовий менеджмент і нові ролі фінансових директорів підприємств

Сучасний фінансовий менеджмент і нові ролі фінансових директорів підприємств

Дата: 17-03-2016, 11:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 березня 2016 р. о 10.00 год. в аудиторії 1303 (І корпус ТНЕУ) з ініціативи студентів і професорсько-викладацького колективу кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ відбудеться круглий стіл на тему: «Сучасний фінансовий менеджмент і нові ролі фінансових директорів підприємств».
 
Круглий стіл присвячено обговоренню актуальної проблеми – зміни вимог до здібностей, здатностей, кваліфікації, вмінь, досвіду фінансових директорів і фінансових менеджерів суб’єктів господарювання різних форм власності, різних сфер діяльності і різних масштабів, які обумовлені динамічними змінами в сьогоднішньому ринковому, глобалізованому, інтелектуалізованому, демократизованому і лібералізованому суспільстві.
 
Для обговорення запропоновано результати оглядового дослідження під назвою «Нові ролі фінансового директора» («The changing role of the CFO»), опубліковані ІФК (Інститутом фінансових керівників) та АCCA (Асоціацією присяжних сертифікованих бухгалтерів) як результат переговорів фінансових директорів за круглим столом високого рангу, які проводилися в Шанхаї, Нью-Йорку, Москві та Цюріху.
 
Упродовж засідання будуть обговорені майбутні виклики професії. До них відносять виникаючі проблеми у галузях регулювання, глобалізації, технології, ризиків, трансформації, стратегії управління відносинами з зацікавленими сторонами, звітності, талантів і здібностей.
 
До участі в науковому заході запрошені науковці та практики у сфері фінансів. Також запрошуємо усіх бажаючих долучитися до роботи учасників круглого столу.