І Кубок ТНЕУ з шахів

Дата: 16-03-2016, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 та 15 березня 2016 року в приміщенні шахового клубу за адресою вул. Львівська, 4 відбулися змагання в рамках І Кубку ТНЕУ з шахів на призи студентського спортивного клубу «Універ».
               
У змаганнях взяли участь кращі шахісти за рейтингом університету: 6 юнаків та 4 дівчини. Турнір проводився за коловою системою окремо серед юнаків та дівчат у швидких шахах і з блискавичних шахів (бліц).
 
Серед дівчат у змаганнях з швидких шахів перше місце здобула студентка 4-го курсу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Галина Слободян, друге місце зайняла студентка ФАЕМ Радівілова Галина, третє місце – Локтіонова Анжела (ФКІТ).
 
Серед юнаків у змаганнях з швидких шахів перше місце здобув студент 1-го курсу ФКІТ Павшок Юрій, друге місце зайняв студент 5-го курсу ФКІТ Грицьків Андрій, третє місце виборов студент 4-го курсу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Труліч Володимир.
 
Серед дівчат у змаганнях з блискавичних  шахів перше місце здобула студентка 4-го курсу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Галина Слободян, друге місце зайняла студентка ФАЕМ Радівілова Галина, третє місце – Стояновська Марія (ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина).
 
Серед юнаків у змаганнях з блискавичних шахів перше місце здобув студент 1-го курсу ФКІТ Павшок Юрій, друге місце зайняв студент 5-го курсу ФКІТ Грицьків Андрій, третє місце виборов студент 1-го курсу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Труліч Богдан.
 
Щиро вітаємо переможців, бажаємо нових успіхів та перемог!