Сумуємо...

Дата: 10-03-2016, 09:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

4 березня на Донеччині загинув Юрій Горайський – випускник Тернопільської академії народного господарства (ТНЕУ). «Стрілець – регулювальник комендантського відділення комендантського взводу комендантської роти, солдат військової служби за контрактом Горайський Юрій Володимирович вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 4 березня 2016 року», – йдеться у сповіщенні про загибель військової частини, у якій ніс службу боєць, пише «Файне місто Тернопіль».
Його смерть - непоправна втрата для близьких, друзів, бойових побратимів, усієї громади Тернопілля і для усіх працівників Тернопільського національного економічного університету.

Чому гинуть найкращі? А відповідь дуже проста – тому що воля й незалежність завжди коштують дуже дорого. Тому що Бог теж потребує не найгірших…

Ректорат, профспілковий комітет та професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету глибоко сумує з приводу смерті Горайського Юрія Володимировича і висловлює щирі співчуття родині та близьким друзям.