» » Крок у майбутнє: відбулося пробне тестування FCE

Крок у майбутнє: відбулося пробне тестування FCE

Дата: 3-03-2016, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Першого березня 2016 року за сприяння Агенції іноземних мов Наталії Дячук «Руна» (м. Львів) і колективу кафедри іноземних мов та професійної комунікації ТНЕУ Сертифікованим екзаменаційним центром Кембріджзького університету проводилося пробне тестування з англійської мови у форматі FCE (First Certificate in English).
 
У пробному тестуванні взяли участь 87 осіб.
 
Приємно, що пробне тестування спершу показало, що професорсько-викладацький колектив та студенти – це єдина університетська родина. У залах електронних ресурсів бібліотеки ТНЕУ демонстрували свої навички володіння англійської мови у читанні, вживанні мови (use of English), розумінні на слух (аудіювання) і правописі декани факультетів, завідувачі кафедр, керівники та працівники інших структурних підрозділів університету, професори, доценти, а також студенти університету та коледжу. Родинною атмосферою, вмінням створити затишні умови для тестуючих були приємно вражені менеджери Сертифікованого екзаменаційного центру.
 
Тестування підтвердило актуальність і правильність обраного напряму нашого університету на вивчення іноземних мов, і все це завдяки далекоглядності, мудрій та скерованій роботі ректора проф. А.І. Крисоватого.
 
Щиро вдячні Наталії Дячук, директору Агенції іноземних мов, за надану можливість участі у пробному тестуванні FCE.
 
Усі, хто проходили тестування, в очікуванні позитивних результатів.