» » ФОА впроваджує систему електронного консультування студентів

ФОА впроваджує систему електронного консультування студентів

Дата: 3-03-2016, 12:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 лютого 2016 року на факультеті обліку і аудиту ТНЕУ відбулася робоча зустріч професорсько-викладацького колективу факультету. Вперше серед вищих навчальних закладів Тернополя було презентовано функціональні можливості менеджера голосових чатів Team Speak для навчальних цілей.
 
Декан факультету обліку і аудиту доцент Панасюк В.М. оголосила про організацію системи електронного консультування студентів у рамках виконання навчального плану. Передбачається можливість дистанційних комунікацій з викладачами за межами навчальних аудиторій.
 
Старший викладач Муравський В.В. доповів про порядок встановлення, налаштування та експлуатації комп’ютерної програми, продемонстрував голосові функції, методику створення, адміністрування системи віртуальних комунікацій зі студентами. Доповідь викликала жваве обговорення. Рекомендації та прохання учасників дискусії щодо удосконалення віртуального консультування було враховано організаторами та адміністрацією факультету.
 
Учасники зборів схвально сприйняли презентовані інновації в освітньому процесі.  На завершення зборів було складено графік надання електронних консультацій викладачами кафедр факультету обліку і аудиту.