» » Візит до Технологічного освітнього інституту Західної Македонії

Візит до Технологічного освітнього інституту Західної Македонії

Дата: 18-02-2016, 11:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У період з 31.01.2016 р. по 14.02.2016 р. завідувач кафедри економічної теорії ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Віктор Валерійович Козюк з робочим візитом перебував у Технологічному освітньому інституті Західної Македонії (м. Козані, Греція) з метою начитки лекцій з дисципліни «Фінансовий менеджмент» для студентів магістерської програми МВА.
                                                                                
Упродовж візиту науковець взяв участь у ряді зустрічей з професорсько-викладацьким колективом, під час яких обговорювалися перспективи подальшої співпраці, проблеми розвитку освіти та науки Греції та шляхи їх вирішення. Зокрема, обговорили перспективи МВА програми зважаючи на те, що Міністерством освіти Греції дало дозвіл на її продовження. Колеги висловили своє бачення щодо характеру та структури вимог до написання магістерських робіт та їх оцінки.
 
Також активно обговорювалися питання подальшого співробітництва між університетами-партнерами у світлі реформування департаментів в ТЕІ.
 
Під час зустрічі з ректором Технологічного освітнього інституту професором Ніколасом обговорено проблеми функціонування університетів відповідно до реформ у наших країнах, а також підкреслено високу оцінку спільної програми та важливість подальшого співробітництва.
 
При зустрічі з доцентом Іоянісом Антонідіадісом обговорено перспективи підготовки спільних статей у галузі корпоративного управління.