» » До ТНЕУ завітав творчий колектив Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачерського

До ТНЕУ завітав творчий колектив Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачерського

Дата: 15-01-2016, 10:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У пору Різдвяних і Новорічних свят за хорошою українською традицією по нашому краї несуть благу вістку про народження Божого Сина колядники. Приємно, що колектив Тернопільського національного економічного університету привітали колеги із Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського. Гості захопили працівників ТНЕУ мелодійним багатоголоссям, сердечними віншуваннями і теплими словами побажань. Творчий колектив майстерно відтворив події Різдва Христового, передавши їх в образах своїх персонажів – добру новину від Ангела, смиренність пастушків, розважливість мудреців, лють царя Ірода.
 
Подякувавши за щирі вітання, ректор ТНЕУ А.І. Крисоватий зауважив: «Мені надзвичайно приємно, що Ваша молодеча енергія, креативність, завзяття і патріотизм відобразилися у такому чудовому вітанні, завдяки якому кожен із нас отримав можливість ще раз пережити таїнство Різдва у своєму серці. Нехай ці величні свята будуть щедрими на здійснення планів і сподівань, додадуть усім нам сил, натхнення, здоров'я та оптимізму, принесуть впевненість у завтрашньому дні. Різдво – це особливе свято, адже воно сповнене затишку, тепла і дива. Повірмо ж сьогодні у це чудо, здатне у мить змінити наше життя на краще».
 
Впевнені, що дружні відносини та співпраця між нашими вищими навчальними закладами продовжуватимуться і надалі, а результатом стануть нові цікаві спільні акції та проекти.