» » Учасники гурту «Краплинки» заспівали з Тіною Кароль

Учасники гурту «Краплинки» заспівали з Тіною Кароль

Дата: 6-01-2016, 13:04 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Четвертого січня з новою концертною програмою «Колядки. Обрані хіти» Тернопіль відвідала відома співачка Тіна Кароль. Зі сцени ПК «Березіль» звучали всіма улюблені різдвяні колядки в сучасному аранжуванні та кращі пісні української зірки, які із задоволенням підхоплювали глядачі вщент переповненого залу. Сцена нагадувала справжню різдвяну казку – на полотні кольору нічного неба сяяли місяць і зорі, кружляли таємничі сніжинки, а запалені на підлозі свічі, відображаючись у дзеркалах, створювали атмосферу неймовірного дива. Тіна Кароль, як завжди, була неперевершена – яскрава, відверта, зворушлива і харизматична.
 
До участі в грандіозному різдвяному шоу організатори концерту запросили учасників гурту «Краплинки» народного художнього театру пісні «Для тебе» нашого університету. Разом з Тіною Кароль талановиті дівчатка виконали легендарну українську колядку «Щедрик».
 
«Ми навіть не мріяли про такий подарунок – співати з самою Тіною! – діляться враженнями учасниці гурту Надійка і Софійка Стельмахи. – Тіна спеціально для нас привезла концертні костюми. Ми старанно готувалися і з величезним хвилюванням чекали на виступ. На генеральній репетиції Тіна нас похвалила – нам було дуже приємно. На концерті нас вразила сцена, світло, декорації і, звичайно, сама Тіна – добра, привітна, вона працювала, викладаючись наповну. У неї можна багато чому повчитися як у великої артистки».
 
«Мені дуже сподобалося виступати з Тіною Кароль. Я запам’ятаю цей концерт на все життя!  – додає учасниця колективу Галинка Баган. – У другому відділенні концерту ми з дівчатками нашого гурту весь час стояли під сценою і підспівували.  Коли Тіна виконувала пісню «Намалюю», вона підійшла до нас, простягнула свій мікрофон і дозволила нам з Алінкою продовжити пісню – ми були просто у захваті! Шкода лише, що організатори не дозволили сфотографуватися з Тіною після концерту. Ми так мріяли про фотографію з нею! Може, діткам з інших міст, де ще виступатиме Тіна, пощастить більше».
 
«Для  виступу ми відібрали лише шестеро найдосвідченіших учасників нашого гурту – такими були умови організаторів шоу. Звичайно, співати на одній сцені із зірковою Тіною Кароль – це море неймовірних емоцій для усіх нас. А ще – великий досвід і стимул розвиватися колективу надалі. Приємно, що менеджер та режисер концертної програми відзначив артистизм наших дівчаток, сподіваюся, що це надихне нас працювати ще з більшим запалом!»  – підсумувала  художній керівник колективу Алла Бінцаровська.
 
 Бажаємо юним учасникам гурту «Краплинки» натхнення, творчих злетів і нових чудових українських пісень!