«Незвичайна різдвяна мрія»

Дата: 25-12-2015, 15:06 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Надзвичайно цікаву, видовищну і, звісно, добру та повчальну казку «Незвичайна різдвяна мрія» радо презентував до новорічно-різдвяних свят творчий колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник відділу Світлана Сорочинська). 
 
Розкішні костюми та декорації, захоплюючий сюжет, цікаве музичне оформлення допомогли дітям і навіть дорослим зануритися у справжню казку.
 
«Щороку наша творча команда створює новий новорічний мюзикл, — розповідає автор сценарію та режисер-постановник Алла Бінцаровська.  —  Цьогоріч у постановці задіяно близько 150 учасників. Усі танцювальні композиції – від студії хореографії «Т.А.Н.Г.о dance company», вокальні – від народного театру пісні «Для тебе».  Наша  вистава не має вікових обмежень: її охоче споглядають і наймолодші, і дорослі глядачі.
 
За сюжетом, Хранителька Різдвяних мрій (Оксана Корзун) хоче здійснити незвичайну заповітну мрію, у пошуках якої їй допомагають казкові Феї (гурт «Кралечки»). Їм перешкоджає хитрий і підступний Володар Его (Юрій Дзюла). На жаль, йому вдається здійснити свій лихий намір — і казкові герої озвучують свої егоїстичні мрії: персонажі мультфільму «Софія прекрасна» Джеймс  (Вадим Шухманн) та Ембер (Настя Джуровська) замовляють дорогі подарунки, ображаючи при цьому свою зведену сестру Софію (Роксолана Залізняк), старанні Фіксики (Галинка Баган та Софійка Стельмах) бажають працювати недбало, дружелюбна Свинка Пеппа (Надійка Стельмах) у мріях про величезну калюжу забуває за своїх друзів, веселий Крижаний Джек (Влад Васильків) раптом вирішує стати холодним і байдужим до потреб інших, скромна принцеса Жасмин (Ірина Новомлинська)  мріє про зоряну славу, сміливий Котигорошко (Павло Тютюнник) – мати  над усіма владу, рідні сестри Анна і Ельза (Тетяна Шарган та Наталія Цар) – стати  незалежними один від одного, а добрий Олаф (Андрій Луцик) шукає розкішне життя у своє задоволення. Пильно придивіться до цих персонажів – може, хтось впізнає себе?
 
І лише маленька Сніжинка (Юля Бінцаровська), яка щойно народилася зі снігової хмаринки і ще не зазнала негативного впливу Володаря Его має виняткову, неймовірно чисту мрію – дізнатися таємницю Різдва. Хранителька Різдвяних мрій здійснює її бажання – і на сцені з’являються маленькі Ангелики (гурт «Краплинки»), які звіщають усім добру новину – про народження Спасителя, про Небесну зорю, пастушків і велику радість. Усі казкові герої під враженням розповіді Ангеликів усвідомлюють, що у гонитві за різдвяними подарунками і бажаннями вони зовсім забули про суть Різдва. У кожного з них народжується добра і світла мрія. А Володар Его з ганьбою залишає їхнє товариство».    
 
Сподіваємося, що унікальне поєднання  цікавого сюжету, улюблених героїв мультфільмів, чудових акторів подарували глядачам неймовірні враження.
 
Веселих Вам свят та світлих різдвяних мрій!