» » Подарунок від ТНЕУ дітям міста

Подарунок від ТНЕУ дітям міста

Дата: 25-12-2015, 11:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тернопільський національний економічний університет – це дім добрих хвилювань і традицій. Викладачі, студенти, працівники, творчі колективи нашого вищого навчального закладу подарували дітям міста Тернополя казку-мюзикл «Незвичайна Різдвяна Мрія».
 
Виступаючи перед батьками та дітками, ректор ТНЕУ А.І. Крисоватий сказав: «Сьогодні, у переддень світлих Різдвяних та Новорічних свят, мені дуже приємно вітати у залі Тернопільського національного економічного університету найцінніших гостей – Вас дорогі діти! Через мить Ви матимете можливість поринути у чарівний світ казки. Казка – це вир пригод, захоплюючих зустрічей, непередбачуваних миттєвостей, щирих емоцій та почуттів.
 
Виставу «Незвичайна різдвяна мрія» пропонують Вашій увазі працівники і студенти вищого навчального закладу, які з любов’ю дарують Вам часточку свого тепла, добра, радості.
 
Я переконаний, що мрії збуваються не тільки у казках, а й у реальному житті. Ми докладемо усіх зусиль, щоб діти України були щасливими. Цей проект у ТНЕУ триває уже п’ятий рік. Ми віримо у те, що добро, злагода, мир пануватимуть на нашій землі й у наших душах.
 
Нехай зі щирими Новорічними та Різдвяними віншуваннями у Ваші домівки прийде Віра, Надія та Любов й оселяться там назавжди».
 
Приємно те, що під час перегляду вистави малюки усміхалися, а батьки з теплотою дивилися на щасливих дітей.