» » Високоповажні колеги, дорогі студенти, шановні тернополяни!

Високоповажні колеги, дорогі студенти, шановні тернополяни!

Дата: 30-12-2015, 10:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Швидкоплинний час знову наближає нас до тієї миті, коли зима срібною віхолою дбайливо вимальовує на вікнах візерунки наших мрій та сипле кришталевими сніжинками святкового настрою.
 
Крізь заметілі років та хурделиці тисячоліть поважно ступають на поріг нашого спільного дому Новий рік та Різдво Христове. На полотні життя кожного із нас з’являться нові звершення, несподівані відкриття, доленосні зустрічі та незабутні враження.
 
У такі хвилини, коли перед Віфлеємською яскинею час ніби завмирає, відчуваємо потребу переосмислити усе пережите, зіставити власні переконання із заповідями Сина Божого – невичерпно мудрими істинами, що спонукають до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави.
 
Це добра й доречна нагода згадати про тих, хто потребує нашої уваги й підтримки, кого можуть зігріти наша любов та милосердя. Здалеку, з якоїсь дивної глибини, чути тихий перший передзвін. Звідусіль з’їжджаються  до батьківських домівок діти та онуки, навстіж відкриваються двері кожної оселі для радісних віншувань, зігрівають душу променисті усмішки рідних, тепло родинних стосунків.
 
Хай колядники засіють у Вашому домі добро і злагоду, а Боже благословення береже усіх, хто дорогий серцю. Зі світлої Надії, крилатої Віри, осяйної Любові починається новий рік нашого життя.
 
Впевнено відкриймо першу сторінку календаря 2016 року і побажаймо один одному миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добробуту та достатку.
 
Нехай Новий рік буде щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, праця – цілеспрямованою і корисною, а досягнення – вагомими та переконливими.
 
Хай скрізь і у всьому нами керує освячена досвідом поколінь заповідь – спрямовувати свої помисли та справи на благо ближнього, в ім’я України.
 
З Новим роком!
З Різдвом Христовим!
 
Ректор ТНЕУ                     А.І. Крисоватий