» » Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина імплементують європейські підходи до тренінгів

Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина імплементують європейські підходи до тренінгів

Дата: 24-12-2015, 15:09 | Автор:

   В рамках тренінгу зі спеціальності студенти групи Т-41 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина з ініціативи старшого викладача кафедри міжнародного бізнесу і туризму Марини Борисівни Нагари побували в унікальному закладі, відзначеному десятками нагород, - ресторані-пивоварні «Ковчег». 
    Студенти з великим задоволенням відгукнулись на пропозицію ознайомитись із функціонуванням закладу «зсередини», побачити на практиці застосування інструментів менеджменту і маркетингу, визначити та обговорити переваги і недоліки управлінської системи ресторану «Ковчег».
   Студентам провели захоплюючу екскурсію закладом, показали безліч безцінних музейних експонатів, що прикрашають не лише зали ресторану, а й прилеглу територію, а також продемонстрували унікальну технологію виробництва екологічно чистого хмільного напою. До слова, в процесі виробництва використовується новітнє обладнання, що забезпечує правильну технологію пивоваріння. 
   Після побаченого екскурсанти не змогли не залишитись на дегустацію хмільного напою в «Ковчезі», чим були вражені і задоволені, адже пиво має неповторний приємний смак. 
 Студенти групи Т-41 дізналися, що «Ковчег» – ексклюзивна броварня у Тернополі, що варить пиво з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та Carafa за чеською технологією. Пиво у «Ковчезі» не фільтроване та не проходить стадії пастеризації.
 «Ковчег» – один з небагатьох у світі ресторан-пивоварня у формі корабля. Він частково забезпечений своїми джерелами енергії за рахунок використання сонячних батарей та створений за старовинними технологіями будівництва. Це окраса паркової зони в органічному поєднанні з навколишнім природним ландшафтом. Матеріали, використані під час створення ковчега-броварні, переважно натурального походження. «Ковчег» це сімейний ресторан, який має найбільшу в Україні кількість топіарів (величезних фігур тварин з квітів та рослин – справжніх витворів ландшафтного мистецтва).
   Студенти групи Т-41 отримали масу позитивних емоцій та зробили безліч знімків на згадку, адже ознайомились з місцем народження пива, дізналися багато цікавих фактів з історії цього стародавнього напою, побачили як поєднуються давні традиції та найсучасніші технології, а також змогли поринути у світ золотого напою, скуштувавши найкращі сорти пива.
  Фотозвіт:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

                                                                                        Автор: Марина Алєксійчук, староста  групи Т-41