» » Відкриття фотовиставки «Дорогами Балтії»

Відкриття фотовиставки «Дорогами Балтії»

Дата: 16-12-2015, 17:11 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У ТНЕУ відбулося відкриття фотовиставки «Дорогами Балтії» члена Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, письменниці, фотохудожниці Валентини Семеняк – цікавої особистості, котру Господь обдарував багатьма талантами – журналіста, письменниці, фотохудожниці, просто прекрасної людини з теплим серцем, щирою душею.
Пані Валентина – неординарна особистість, яка з фотооб’єктивом об’їздила чимало країн Європи та Світу, зуміла свої цікаві спостереження передати на світлинах, а у книгах висловити свої думки з приводу сенсу людського життя.
Письменниця є авторкою чималої кількості художніх книг, а також двох персональних фотовиставок – «Світ, який люблю» (Ельблонг, Польща, 2005 р.) і «Бхарата – територія Сонця» (Тернопіль, 2014 р.). Валентина Семеняк працювала у газетах «Вільне Життя», «Тернопіль вечірній», «Ровесник», друкувалась у багатьох виданнях: «Жінка», «Україна», «Березіль», «Літературна Україна», «Патріот України», «Українська газета», «Сільські вісті», «Сільські обрії», «Життя», «Молодь України».
Проректор з науково-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету, професор Василь Ярославович Брич авторці фотовиставки «Дорогами Балтії» вручив подяки від ректора ТНЕУ, професора А. І. Крисоватого, а також від департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.
Ми щиро вдячні пані Валентині за співпрацю із нашим університетом. Вона є нашою частою гостею як журналіст і фотохудожник практично на усіх заходах та акціях ТНЕУ, висвітлює їх в інтернет-газетах. Щиро бажаємо талановитій та непересічній особистості Валентині Семеняк натхнення і творчості!