» » Другокурсники ФКІТ – серед переможців «Proffstore Hackathon»–2015!

Другокурсники ФКІТ – серед переможців «Proffstore Hackathon»–2015!

Дата: 16-12-2015, 15:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 12-13 грудня 2015 р. у Києві відбувся найбільший безкоштовний хакатон Європи «Proffstore Hackathon». Девіз події – «Feel Freedom», адже, як стверджують організатори, свобода реалізовувати свої божевільні та нестандартні ідеї – ключ до появи рішень, здатних перевернути світ з ніг на голову.
 
Proffstore Hackathon об'єднав більше 110 команд розробників, дизайнерів та компаній, що прагнуть змінити ринок за допомогою IT рішень, створивши щось абсолютно нове і небанальне. Особливість цього хакатону – він не мав рамок і обмежень у тематиках, розробники могли самі вибрати над чим хочуть працювати.
 
Участь у найбільшому європейському хакатоні взяла команда студентів другого курсу факультету комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету - Влад Голубєв (гр. ПЗС-22) та Анна Кушик (ПЗС-21). Майбутні програмісти за 24 години розробили веб-додаток «Рекомендаційна система підбору занять у вільний час». Запропонована програма аналізує інформацію про користувача, зібрану після проходження персоналізованих тестів і будує для нього план занять трьох типів: саморозвиток, відпочинок та обов'язки.
 
Проект студентів ТНЕУ потрапив у фінальну частину хакатону та увійшов до десятки кращих розробок «Proffstore Hackathon»–2015. Учасники команди отримали можливість протягом місяця безкоштовно відвідувати коворкінг-центр «Арт-завод Платформа».
 
За словами учасників команди ФКІТ, участь у таких заходах – це можливість перевірити свою ідею на міцність, проявити себе в нестандартних умовах у командній роботі, познайомитися з цікавими людьми, знайти однодумців і зробити те, що дійсно подобається.