» » «Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди студентської молоді»

«Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди студентської молоді»

Дата: 16-12-2015, 12:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 1-10 грудня 2015 року колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ проводила Другу Всеукраїнську студентську Інтернет-конференцію «Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди студентської молоді». Учасники наукового заходу розглянули коло питань, що стосуються вивчення проблем і розробки напрямів удосконалення системи управління фінансами на макро-, мезо- та мікрорівнях.
 
Матеріали Інтернет-конференції надруковані у збірнику та розміщені на сайті http://i-conference.jimdo.com. Упродовж грудня 2015 року учасники наукового заходу в он-лайн режимі обговорювали подані матеріали, зокрема на сайті була можливість інтерактивно ставити питання, пропонувати власні коментарі та пояснення.
 
Загалом же, в Інтернет-конференції взяли участь понад 80 студентів не тільки Тернопільського національного економічного університету, а й ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана», ДВНЗ «Національний гірничий університет», ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Таврійського державного агротехнологічного університету, Університету митної справи та фінансів, Хмельницького національного університету й інших.
 
У 2016 році кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ планує організувати третю Інтернет конференцію, яка включена в програму заходів з поширення фінансової грамотності.