» » На факультеті банківського бізнесу організували Андріївські вечорниці

На факультеті банківського бізнесу організували Андріївські вечорниці

Дата: 14-12-2015, 15:53 | Автор: Марія Вільшанська

 Вже традиційно, свято Андрія, як одне з улюблених молодіжних свят, змусило дало можливість молоді факультету банківського бізнесу поринути у феєрію народних святкувань. Напередодні свята, студенти спільно із викладацьким колективом провели Андріївські вечорниці.
                                         
Дійство було організоване у форматі конкурсу-змагання, який відбувся у святково прибраній залі музею «Історії грошей». «Родзинкою» вечора стала умова дрес-коду свята: усі присутні були зобов’язані одягнути вишиванки, популяризуючи таким чином українські традиції. Усіх, хто завітав на свято було розділено на команди шляхом жеребкування за кольором, котрий випадав із повітряної кульки. Сформувавши команди, учасники приступили до виконання завдань, які підготували їм організатори. Серед конкурсів, які довелося подолати командам були такі: кусання калити, знання українських народних пісень, «Хто я?», розгадування загадок, а також ще безліч інших захоплюючих та цікавих забавлянь. Переможців визначали за кількістю цукерок на столах у команди, які були отримані її учасниками за швидкість та точність виконання завдань. Хоча команди і набрали різну кількість балів, але все-таки перемогла дружба. У перервах між конкурсами усі присутні мали змогу взяти участь в «Андріївському лото» та виграти приз для себе або розвеселити інших, виконавши по одному завданню від команд.
 
На завершення, студентський декан Олег Сивик від імені адміністрації факультету вручив активістам грамоти за розвиток культурно-мистецького життя факультету, підвівши заключну риску діяльності організаційного комітету студентів у даному семестрі.
 
Приємно зазначити, що гостями свята стали декан факультету, доцент Богдан Петрович Адамик, заступник декана, доцент Василь Онуфрійович Ткачук, а також професорсько-викладацькі колективи кафедри банківської справи та кафедри банківського менеджменту та обліку, які були не лише глядачами, а й активними учасниками вечорниць.
 
Свято вийшло по-справжньому родинним, захоплюючим та яскравим. Студентський колектив факультету банківського бізнесу висловлює щиру подяку адміністрації факультету за сприяння у проведенні вечорниць, а викладацькому колективу – за виявлену колоритність та креативність.