» » Проект меблевої корпорації «Гармонія комфорту»

Проект меблевої корпорації «Гармонія комфорту»

Дата: 14-12-2015, 14:43 | Автор: Галушко Юлія УПЕП– 42

 У листопаді 2015 р. студенти групи УПЕП–42, виконуючи комплексне практичне індивідуальне завдання з дисципліни «Управління персоналом»  (науковий керівник – доцент кафедри управління персоналом та регіональної економіки Ольга Петрівна Дяків), створили віртуальну меблеву корпорацію  «Гармонія комфорту» та презентувати її у вигляді проекту.
                                                
Кожен студент групи виконував конкретні завдання та відповідно обіймав управлінську посаду у віртуальній компанії. Керівником проекту та генеральним директором ПрАТ «Гармонія комфорту» була Галушко Юлія.  Студенти розробили  бренд компанії, символи, місію, цілі, стратегію, кадрові завдання,  організаційну структуру.
 
Презентація була цікавою, всі «працівники» компанії були одягнені відповідно до дрес-коду та дотримувалися кольорів корпоративної символіки. У ході презентації продемонстровано асортимент корпорації, а також online-каталог на листопад. ПрАТ «Гармонія комфорту» –  новітній меблевий комплекс європейського зразка. Представлений меблевий асортимент продумано задля затишку та комфорту споживачів. Аналогів представленого типу меблів немає в Україні. Оскільки меблева  корпорація використовує унікальні сучасні технології, які свідчать про надійність, якість та комфорт.
 
Відвідали презентацію: Слівінська Наталія Миколаївна – доцент кафедри УП і РЕ, Прохоровська Світлана Анатоліївна – доцент кафедри УП і РЕ та студенти групи УПЕП– 41.
 
Розробка студентами проекту меблевої корпорації «Гармонія комфорту»  дала їм змогу стати справжніми учасниками виробничого процесу, вникнути в усі моменти управлінської роботи та навчитися практично реалізувати свої знання з базових дисциплін. Студенти навчилися працювати в команді. Це сприяло формуванню лідерських здібностей, надихало та спонукадо молодь до розкриття та реалізації власного потенціалу.  Перед присутнімии було відкрито цілий світ можливостей та кар’єрних перспектив.