» » Молодь ФФ завітала у Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі

Молодь ФФ завітала у Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі

Дата: 11-12-2015, 14:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 грудня студенти факультету фінансів разом із доцентами кафедри фінансів імені С.І. Юрія Коваль Світланою Любомирівною та Сидор Іриною Петрівною в межах реалізації програми підвищення рівня фінансової грамотності населення завітали у Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі.
                                                    
Студенти коледжу з цікавістю ознайомилися з презентацією студентки групи Ф-31 Катерини Греми на тему: «Фінансова грамотність населення». Особливий інтерес та  зацікавленість викликав відео-звіт студентів, які навчаються на магістерській програмі «Управління фінансами домогосподарств» стосовно рівня фінансової грамотності населення міста Тернополя за різними віковими групами (школярі, молодь, пенсіонери).
 
Студенти коледжу радо взяли участь у змаганнях між хлопцями (команда «Три гривні») та дівчатами (команда «Леді») на перевірку рівня їх фінансової грамотності. Особливе захоплення у студентів коледжу викликала гумористично-музична частина програми, яка дієво аргументувала необхідність володіння основами фінансової грамотності населення.