» » Нові обрії міжнародної співпраці ТНЕУ

Нові обрії міжнародної співпраці ТНЕУ

Дата: 10-12-2015, 16:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Наш університет, будучи одним із найпотужніших економічних університетів України, є об’єктом зацікавлення багатьох зарубіжних вищих навчальних закладів. З метою налагодження двосторонніх науково-навчальних стосунків 9 грудня 2015 року наш до ТНЕУ завітав уповноважений представник канцлера та ректора Вищої школи економіки в Бидгощі (Республіка Польща) з питань українсько-польської співпраці доктор габілітований, професор Радослав Мушкєта.
 
Вища школа економіки в Бидгощі – один з найбільших приватних університетів Північної Польщі, що має тісні та результативні відносини з багатьма навчальними закладами Західної та Східної Європи, Скандинавії.
 
Відбулася робоча зустріч професора Радослава Мушкєта з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) ТНЕУ Олегом Адамівим, деканом факультету економіки та управління Віктором Островерховим, т.в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Мар’яною Кузик, в.о. завідувача кафедри менеджменту та публічного управління, професором Михайлом Шкільняком, професором кафедри менеджменту та публічного управління Григорієм Монастирським.
 
Представник Вищої школи економіки в Бидгощі запропонував українській стороні можливі форми співпраці наших університетів у сфері подвійних дипломів, стажування викладачів та студентів, участі в реалізації міжнародних наукових та освітніх грантів, реалізації спортивного співробітництва. Практичні аспекти виконання зазначених напрямків буде обумовлено відповідною угодою між ТНЕУ та  Вищою школою економіки в Бидгощі.