» » Освіта – Кар’єра – Успіх: Про шлях від освіти до успіху розповіли майбутнім абітурієнтам у ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Освіта – Кар’єра – Успіх: Про шлях від освіти до успіху розповіли майбутнім абітурієнтам у ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 9-12-2015, 17:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого грудня 2015 року колективом кафедри міжнародної економіки за підтримки директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина доцента Таранова І.М. було проведено зустріч зі старшокласниками партнерської Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24. У ході зустрічі майбутні абітурієнти мали змогу познайомитися із завідувачем кафедри міжнародної економіки професором Савельєвим Євгеном Васильовичем, який детально розказав про спеціальності, за якими кафедра здійснює підготовку фахівців.
 
Євген Васильович наголосив, що вибір спеціальності визначає майбутнє студента не тільки на найближчі кілька років, а й на все життя, тому важливо на етапі вибору вузу та майбутньої професії зробити правильний крок, для того, щоб надалі бути конкурентоздатним на ринку праці. Учні дізналися про можливості, які отримують студенти, навчаючись в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина за спеціальністю «Міжнародна економіка».
 
Школярів також привітав директор Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Таранов Ігор Михайлович та детально розповів про умови вступу, досягнення студентів інституту, про студентську мобільність, про можливості отримання іменної стипендії Б.Д. Гаврилишина, про участь у реалізації міжнародних грантових програм, про перспективи працевлаштування після здобутої в університеті освіти. Упродовж зустрічі було обговорено особливості навчання на англомовній програмі з міжнародної економіки, можливості вивчення англійської мови та повсякденного іншомовного спілкування в середовищі іноземних студентів.
 
Заступник  директора інституту-керівник українсько-німецької факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Рожко Алла Олександрівна на розгляд студентів представила презентацію про переваги навчання за німецькомовною програмою з міжнародної економіки та можливості  семестрового навчання в Німеччині.
 
Поринути в атмосферу студентського життя школярам допомогли студенти-старшокурсники, які розповіли не тільки про навчання, а й про студентське дозвілля.
 
Сподіваємося, що дана зустріч відкрила багато цікавих сторінок студентського життя для учнів 24-ї школи і дала можливість отримати необхідну для майбутнього вступу інформацію.