» » Студенти та викладачі ФББ відвідали Марійський духовний центр у Зарваниці

Студенти та викладачі ФББ відвідали Марійський духовний центр у Зарваниці

Дата: 3-12-2015, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 листопада 2015 року студенти та викладачі факультету банківського бізнесу відвідали Марійський духовний центр у Зарваниці. Надзвичайна краса церков, дзвіниці та собору, тиша та спокій, що панували довкола, створювали враження райського куточка. Особливо молоді запам’яталися ранішня молитва на вервиці та Божественна літургія в соборі, які нагадали про важливість милосердя, прощення та любові до ближнього.
 
Учасники поїздки пройшли символічною Хресною Дорогою. Священні стації залишаться у серцях юнаків та дівчат назавжди, бо йдучи за Ісусом важкою і тернистою дорогою, стараючись наслідувати Його, віримо у спасіння. Екскурсія та Хресна дорога, якою нас провів брат-семінарист Володимир, дали змогу відновити душевну рівновагу, відійти від буденності та турбот. Майбутні банкіри приклалися до чудотворного образу Матері Божої Зарваницької, відвідали її домівку та заносили щирі молитви в своїх наміреннях.
 
Надзвичайно цікавою та особливою видалася подорож. За сприяння у її здійсненні студенти факультету банківського бізнесу висловлюють щиру подяку викладачу Віталію Ярославовичу Рудану і сподіваються, що це не остання спільна подорож.