» » Студенти факультету банківського бізнесу побували у Карпатах

Студенти факультету банківського бізнесу побували у Карпатах

Дата: 2-12-2015, 16:09 | Автор: студент групи ФБС-31 Бернатович Василь

 Вже гарною традицією у студентській родині ФББ стало вивчення історії рідного краю, відвідування мальовничих куточків України. 27-29 листопада студенти факультету на чолі з своїми викладачами поринули у загадковий світ Карпат. Маршрут пролягав через мальовниче місто Яремче, яке розташоване в південно-західній частині Івано-Франківської області у високогірній і кам'янистій частині Горган – Довбушанських Горганах.
 
Особливо молоді запам’ятався Яремчанський водоспад та сувенірний ринок, де всі охочі могли поїздити верхи на конях, сфотографуватися із соколами чи придбати різні сувеніри та вироби місцевих майстрів.
 
Упродовж цих незабутніх трьох днів майбутні банкіри проживали в найбільшому рекреаційному центрі регіону – гірсько-лижному курорті «Буковель», де покаталися на канатному підйомнику, спробували місцевої кухні, пограли в більярд, боулінг. З ініціативи викладача Рудана В.Я. був проведений турнір з «Монополії», який дозволив на практиці застосувати набуті під час навчання знання.
 
28 листопада студенти на чолі з деканом Адамиком Б. П. піднялися на гору і з нагоди Дня Пам’яті жертв Голодомору віддали шану жертвам цієї трагедії хвилиною мовчання та імпровізованим хрестом з запаленою на ньому свічкою.
 
Заключним етапом подорожі стали легендарні «Скелі Довбуша». Це унікальний скельний комплекс, неповторний за своїми формами і розташуванням гігантських скель, каменів, що нагадують дивовижних істот, покраяний глибокими, завжди темними ущелинами, ямами, потаємними ходами та стежками.
 
Сподіваємося, студенти збагатилися позитивними емоціями, поповнили свої знання про рідну країну, а також «зарядилися» енергією надзвичайних і загадкових Карпат.